Μέλι Θυμαρίσιο


Κεχριμπαρένιο χρώμα

Μέλι Πεύκου


Υψηλή θρεπτική αξία

Μέλι Ανθέων


Πλούσιο άρωμα

Μέλι Βελανιδιάς


Έντονη γεύση

Η M E L I N I K O N είναι μία νέα εταιρεία στον χώρο των μελισσοκομικών προϊόντων, η οποία εστιάζει στην άριστη ποιότητα και στην εκλεπτυσμένη συσκευασία τους.

Ως θυγατρική της Μελισσοκομικής Αθηνών ΑΒΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται και είναι πρωτοπόρος στον χώρο της Μελισσοκομίας εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε το προνόμιο πρόσβασης σε μεγάλη γκάμα μελιών και μελισσοκομικών προϊόντων, άριστης ποιότητας και αποκλειστικά εγχώριας παραγωγής.


Μέλι

Θυμαρίσιο

Το θυμαρίσιο μέλι είναι ένα μέλι το οποίο ξεχωρίζει χάρη στο έντονο άρωμα και την έντονη γλυκύτητα που έχει. Παράγεται κυρίως σε νησιά και αποτελεί το 10% περίπου της συνολικής παραγωγής μελιού στην Ελλάδα.
Έχει αντισηπτικές, επουλωτικές και τονωτικές ιδιότητες, χρώμα κεχριμπαρένιο και ανήκει στην κατηγορία των ανθόμελων.

Το θυμάρι κρυσταλλώνει σε 6-18 μήνες από την ημέρα συλλογής του.
Διατίθεται σε συκευασίες των 450gr και των 700gr.Μέλι

Πεύκου

Το πεύκο είναι το σημαντικότερο μελισσοκομικό φυτό της χώρας μας, αφού το 65% της συνολικής παραγωγής μελιού στην Ελλάδα παράγεται από το πεύκο. Η θρεπτική αξία που έχει το μέλι πεύκου είναι ιδιαίτερα υψηλή χάρη στο μεγάλο αριθμό μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει. Μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρος, σίδηρος και χαλκός είναι κάποια από τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βρίσκονται στη σύστασή του.
Είναι ένα μέλι με ήπια γλυκύτητα και ιδιαίτερο άρωμα, το οποίο περιέχει λιγότερες θερμίδες από τα άλλα μέλια και χρώμα που ποικίλλει ανάμεσα σε ανοιχτό και σκούρο καφέ.

Το πευκόμελο κατατάσσεται στην κατηγορία των μελιτωμάτων και η τυχόν κρυστάλλωση δημιουργείται 12-18 μήνες από την ημέρα παραγωγής του.
Διατίθεται σε συκευασίες των 450gr και των 700gr.Μέλι

Ανθέων

Την άνοιξη, οι μέλισσες συλλέγουν το νέκταρ από τα διάφορα άνθη της εποχής και δημιουργούν το γνωστό μας μέλι ανθέων. Το ανθόμελο είναι ένα από τα πιο γλυκά μέλια, έχει απαλή γεύση και πολύ έντονο άρωμα χάρη στην ποικιλία των λουλουδιών που περιέχει.

Κρυσταλλώνει μετά από 1-5 μήνες.
Διατίθεται σε συκευασίες των 450gr και των 700gr.Μέλι

Βελανιδιάς

Η Βελανιδιά είναι δέντρο ψηλό και αιωνόβιο που βρίσκουμε σε πεδινές ή σε ορεινές περιοχές. Δίνει ένα πολύ σκούρο μέλι, σχεδόν μαύρο. Υποτιμημένο για πολλά χρόνια, το μέλι βελανιδιάς πλέον έχει βρει τη θέση του. Γοητεύει όλο και περισσότερο όσους αρέσκονται στις έντονες γεύσεις και αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια σε ιχνοστοιχεία μέλια.

Κρυσταλλώνει μετά από πολύ καιρό έως και ποτέ.
Διατίθεται σε συκευασίες των 450gr και των 700gr.

Βασικό μας μέλημα είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την κορυφαία και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας αφορούν σε πωλήσεις Χονδρικής.